0
produkt/-ów
0,00 zł


Nasze soki

Zamów sok

 
  • GREEN'O

    sok tłoczony
    jabłkowy

    sok tłoczony GREEN’O jabłkowy

    Skład:
    100% sok jabłkowy wytłoczony z całych jabłek.

    Jabłko to nie bez przyczyny najpopularniejszy polski owoc, dostępny w każdym miejscu przez cały rok. Jest drogocennym źródłem witamin i minerałów, z którego warto abyśmy korzystali skoro mamy go pod dostatkiem.

    Jabłko:

    zawiera m.in. witaminy C, A, E, K oraz witaminy z grupy B
    zwiększa odporność na wszelkie choroby
    reguluje prace serca, ciśnienia, układu nerwowego,
    opóźnia proces starzenia się,
    jest źródłem błonnika, który pomaga oczyścić organizm z resztek zalegających pokarmów, trujących metali i innych toksyn.

    Jak mawia angielskie powiedzenie „jedno jabłko dziennie trzyma lekarza z dala od Ciebie”. Zatem pij sok wytłoczony bezpośrednio ze świeżych jabłek dla zdrowia swojego i swojej rodziny!

  • GREEN'O

    sok tłoczony
    jabłkowo – gruszkowy

    sok tłoczony GREEN’O jabłkowo-gruszkowy

    Skład:
    50% sok jabłkowy wytłoczony z całych jabłek, 50% sok gruszkowy wytłoczony z gruszek.

    Mniej popularna niż jabłko a równie drogocenna jest gruszka. W połączeniu z jabłkiem daje ciekawie słodki smak i większą siłę w walce o poprawę pracy układu pokarmowego.

    Gruszka znana i stosowana od dawna w walce z chorobami układu trawiennego. Wbrew panującej opinii nie jest ciężkostrawna. Mogą ją jeść osoby z wrażliwym żołądkiem a startą można podawać niemowlętom.

    Jabłko to nie bez przyczyny najpopularniejszy polski owoc, dostępny w każdym miejscu przez cały rok. Jest drogocennym źródłem witamin i minerałów, z którego warto abyśmy korzystali skoro mamy go pod dostatkiem.

    Gruszka:

    bogate źródło kwasów owocowych – jabłkowego i cytrynowego – oraz węglowodanów, pektyny, błonnika i olejków eterycznych,
    zawiera witaminy: A, B1, B2, B6, C i PP,
    zalecana przy chorobach, którym towarzyszy gorączka i dolegliwościach trawiennych,
    występują w niej komórki kamienne – twarde cząstki miąższu – które wspomagają perystaltykę jelit, dlatego jest dobra na odchudzanie,
    zawiera bor, który pobudza szare komórki do wytężonej pracy oraz poprawia koncentrację.

    Jabłko:

    zawiera m.in. witaminy C, A, E, K oraz witaminy z grupy B,
    zwiększa odporność na wszelkie choroby,
    reguluje prace serca, ciśnienia, układu nerwowego,
    jest źródłem błonnika, który pomaga oczyścić organizm z resztek zalegających pokarmów, trujących metali i innych toksyn.

    Dbaj o zdrowie i szczupłą figurę z tłoczonym sokiem jabłkowo-gruszkowym GREEN’O.

  • GREEN'O

    sok tłoczony
    jabłkowo-aroniowy

    sok tłoczony GREEN’O jabłkowo-aroniowy

    Skład:
    80% sok jabłkowy wytłoczony z całych jabłek, 20% sok aroniowy wytłoczony z aronii.

    Dzięki właściwościom aronii, która chroni przed wolnymi rodnikami, będzie nam łatwiej walczyć ze starością.

    Jabłko to nie bez przyczyny najpopularniejszy polski owoc, dostępny w każdym miejscu przez cały rok. Jest drogocennym źródłem witamin i minerałów, z którego warto abyśmy korzystali skoro mamy go pod dostatkiem.

    Aronia:

    źródło polifenoli odpowiedzialnych za obronę organizmu przed wolnymi rodnikami
    bogata w sole mineralne i witaminy P, C, B1, B6, E, PP, węglowodany, kwasy organiczne i mikroelementy,
    to antidotum na choroby cywilizacyjne: nadciśnienie, miażdżycę, nowotwory i schorzenia oczu.
    wzmacnia i uelastycznia naczynia krwionośne co obniża ciśnienie
    opóźniają postępowanie chorób oczu: jaskry, zaćmy oraz degeneracji plamki żółtej na siatkówce

    Jabłko:

    zawiera m.in. witaminy C, A, E, K oraz witaminy z grupy B
    zwiększa odporność na wszelkie choroby
    reguluje prace serca, ciśnienia, układu nerwowego,
    jest źródłem błonnika, który pomaga oczyścić organizm z resztek zalegających pokarmów, trujących metali i innych toksyn.

    Korzystaj z bogatych właściwości aronii, delektuj się aronią na co dzień w smacznym tłoczonym soku jabłkowo-aroniowym GREEN’O.

  • GREEN'O

    sok tłoczony
    jabłkowo-marchewkowy

    sok tłoczony GREEN’O jabłkowo-marchewkowy

    Skład:
    50% sok jabłkowy wytłoczony z całych jabłek, 50% sok marchewkowy wytłoczony z marchewek.

    Ten sok to połączenie najpopularniejszego polskiego warzywa i owocu, które łączą swe wyjątkowe właściwości zdrowotne aby dostarczyć Ci moc wartościowych składników odżywczych.

    Marchewka ma odżywcze marchewki są imponujące. To, wydawałoby się, pospolite warzywo leczy, odmładza, upiększa, a nawet... uszczęśliwia

    Jabłko to nie bez przyczyny najpopularniejszy polski owoc, dostępny w każdym miejscu przez cały rok. Jest drogocennym źródłem witamin i minerałów, z którego warto abyśmy korzystali skoro mamy go pod dostatkiem.

    Marchewka:

    posiada dużo witaminy B1, B2, PP, KK, wapń, potas, żelazo, miedź, fosfor, a także jod
    to bogate źródło beta – karotenu, czyli prowitaminy A, która blokuje silne związki rakotwórcze, wzmacnia odporność, a także zapobiega starzeniu się
    obniża poziom złego cholesterolu zmniejszając ryzyko zawału serca
    chroni układ odpornościowy, działa przeciwbakteryjnie oraz reguluje pracę przewodu pokarmowego.
    dba o oczy - poprawia widzenie, szczególnie o zmroku, chroni przed zapaleniem spojówek i wysychaniem błony śluzowej oka

    Jabłko:

    zawiera m.in. witaminy C, A, E, K oraz witaminy z grupy B
    zwiększa odporność na wszelkie choroby
    reguluje prace serca, ciśnienia, układu nerwowego,
    jest źródłem błonnika, który pomaga oczyścić organizm z resztek zalegających pokarmów, trujących metali i innych toksyn.

    Dla zdrowia, młodości i dobrej kondycji pij tłoczony sok jabłkowo marchewkowy GREEN’O.

  • GREEN'O

    sok tłoczony
    pomidororowy

    sok tłoczony GREEN’O pomidorowy

    Skład:100% sok pomidorowy wytłoczony z całych pomidorów, sól, pieprz.

    Pomidor:

    Pomidor to popularne polskie warzywo, szczególnie smaczne w sezonie letnim, znajdujące coraz większą ilość smakoszy. Jest przede wszystkim drogocennym źródłem likopenu, naturalnego czerwonego barwnika, który opóźnia procesy starzenia ponieważ neutralizuje wolne rodniki. Co ciekawe w przetworzonych pomidorach jest go nawet więcej niż w surowych.

    Pomidor:

    bogate źródło likopenu, który pomaga zapobiegać nowotworom, osteoporozie i innym chorobom cywilizacyjnym<,br />dzięki cholinie wspomaga procesy snu, kurczenia się mięśni, nauki i pamięci,
    wysoka zawartość potasu zapobiega chorobom układu krążenia, zawałów, wylewów,
    zalecany kobietom w ciąży oraz ludziom ze skłonnościami depresyjnymi ze względu na obecność kwasu foliowego,
    źródło witamin C, K, E, B1, B2, B3, B6

    Nie masz czasu na przygotowanie zdrowego posiłku? Wybierz tłoczony sok pomidorowy, który doskonale smakuje, odżywia dostarczając drogocennych składników.